Spørsmål

Anonym: Hva bør gjøres med aksjene i Hunter Group? Hva er videre plan for selskapet?

Ragnhild Vartdal:
Hei og takk for spørsmål!
Hva som bør gjøres med aksjene må være opp til hver enkelt å bestemme. Når det gjelder veien videre for selskapet, meldte selskapet selv i sin kvartalsrapport torsdag i forrige uke at man må "følge med for videre oppdateringer...".
Selskapet har det siste året solgt unna skip og punget ut utbytter til aksjonærene. Torsdag i forrige uke betalte selskapet ut 0,51 kroner per aksje i utbytte, mens et nytt utbytte på 1,8 kroner per aksje er planlagt utbetalt tirsdag neste uke.
Styret i selskapet har foreslått enda et utbytte på 0,04 kroner per aksje og har kalt inn til ekstraordinær generalforsamling den 16. februar for å få godkjenning til å gjøre det.
Ifølge ferske aksjonærendringer ser jeg at investeringsselskapet til Sundt-arvingene, Sundt AS, har solgt seg ned i selskapet. Selskapet har kvittet seg med 18.136.711 millioner aksjer og sitter nå igjen med 12.122.968 aksjer og 2,11 prosent eierskap i selskapet. Sundt AS er fortsatt tredje største eier i Hunter Group.
I går kom det også meldinger om at Arne Blystad-selskapet Songa Capital hadde solgt 28.706.929 aksjer i selskapet. Blystad sitter igjen med 7.234.703 aksjer, tilsvarende 1,26 prosent eierskap i selskapet etter salget.

Ha en fin dag!
Beste hilsen Ragnhild i E24

Siste nytt

Dof-restruktureringen gjennomført

Restruktureringen i Dof er gjennomført og rundt seks milliarder kroner i gjeld er nå blitt konvertert til aksjer i «nye» Dof, ifølge en børsmelding fredag ettermiddag.
Det gjentas at planen er å ta dette selskapet på Oslo Børs «i nær fremtid».
Styret i det nye selskapet er Svein Harald Øygård (styreleder), Harald Thorstein, Christine J. Morris, Daniela Ribeiro Davila og Harry Knox.
Dofs gjeld var på over 20 mill...Se mer

Arctic Securities oppgraderer tørrbulksektoren

Arctic Securities oppgraderer tørrbulksektoren til kjøp. Meglerhuset oppjusterer sine rate-estimater for 2023 med 10-12 prosent. For 2024 oppjusteres rate-estimatene med 10-18 prosent.
«Tørrbulkmarkedene har styrket seg i kjølvannet av gjenåpning i Kina, og spot-, term- og papirmarkedene har steget. Innhentingen som vi tidligere ventet vil skje i andre halvår ser ut til å materialisere seg nå», skr...Se mer

Avslutter boring nær Visundfeltet i Nordsjøen

Equinor Energy AS har avsluttet boring av undersøkelsesbrønn 34/6-6 S. Det opplyser oljedirektoratet i en pressemelding fredag morgen.
Formålet med brønnen var å påvise petroleum i reservoarbergarter i Brentgruppen av mellomjura alder.
«Brønn 34/6-6 S trraff på Tarbert-, Etive- og Rannochformasjonen på til sammen 140 meter, hvorav om lag 90 meter sandstenslag med dårlig til god reservoarkvalitet. I...Se mer

Ny finansdirektør i Schibsted

Schibsted har ansatt Per Christian Mørland som ny finansdirektør i selskapet.
Han kommer fra tilsvarende stilling hos Telia i Stockholm.
Han har også vært finansdirektør i norske Telia og for Telenor i Asia.
Jeg er henrykt over å få ønske han velkommen til Schibsted og min konsernledelse, sier konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, i en melding.
E24 er et heleid datterselskap i Schibsted-kon...Se mer

Softox: Har ikke landet finansiering

I midten av februar varslet Softox Solutions at det jobbet «intenst» med å sikre driften på bakgrunn av likviditetsproblemer, og rundt en måned senere meldte selskapet at det hadde som mål å hente inn 40 millioner kroner.
I en oppdatering torsdag kveld skriver Softox at det har utforsket en rekke muligheter, blant annet en rettet emisjon. Selskapet er per torsdag imidlertid fortsatt i en situasjon...Se mer

Kjøper seg videre opp i Airthings

Styreleder Geir Førre i kjøper seg videre opp i Airthings, ifølge en børsmelding.
Førre har kjøpt 200.000 nye aksjer i selskapet, som driver med måling av luftkvalitet.
Aksjene ble kjøpt til en gjennomsnittlig pris av 2,9835 kroner, som utgjør et kjøp på 596.700 kroner.
Etter transaksjonen sitter Førre på totalt 54.263.283 aksjer i Airthings gjennom investeringsselskapet Firda.

Styret i Rec Solar har godkjent oppstart med 122 ansatte

Det opplyser selskapet i en pressemelding torsdag.
– Vi er glade for at vi kan tilby så mange kolleger jobb igjen, etter en krevende periode med permitteringer og stans i produksjonen. Samtidig tenker vi på de nærmere 50 kollegene som vi dessverre ikke lenger har arbeid til, sier administrerende direktør Jan Enno Bicker i REC Solar Norway.
De ansatte ble informert om styrets beslutning om delvis op...Se mer

Ingen bonus til Komplett-topper

Toppsjef Lars Olav Olaussen i Komplett, som ble erstattet av Jaan Ivar Semlitsch tidligere i år, hadde totallønn på 4,76 millioner kroner i fjor.
Det aller meste av dette, 4,48 millioner, var fast lønn. Lønnen økte dermed med 16 prosent fra fjoråret.
Samtidig gikk den totale godtgjørelsen kraftig ned ettersom Olaussen ikke fikk noen bonus. Året før fikk han 2,81 millioner kroner i bonus.
Netthandelsselskapet utbetalte...Se mer

Edda Wind dropper ny emisjon

Edda Wind dropper planene om en ekstra emisjon, skriver selskapet i en børsmelding onsdag kveld.
2. mars hentet selskapet 1,2 milliarder kroner i en rettet emisjon på 48 millioner aksjer. Samtidig holdt selskapet døren på gløtt for en ytterliggere utstedelse av to millioner aksjer.
Selskapets aksjekurs har over en lengre periode vært handlet for under tegningskursen, som er grunnen til at emisjone...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%